samlare är vi allihopa?Vare sig vi bor i slott eller koja....verkar det som att vi alla gillar att samla på sig saker....vår packning bara växer och växer och varje gång vi packar resväskorna för att förflytta oss är det svårare att stänga dom....
 Men också de som bor under bar himmel samlar saker....upp till 3 kundvagnar har jag sett, fyllda till bredden och längden, detta bohag tillhörde en av de hemlösa i  Waikiki...

-tänk så olika folk lever här på vår jord och mitt största nöje och intresse som är inredning kan kännas sådär ytligt onödigt emellanåt, fast jag mår ju bra av detta och förhoppningsvis mår andra också sedan bra av resultatet!
-känner ni er ytliga mina inredningstokiga vänner??

Follow alltidinredning

Kommentarer
Postat av: Katja

Ja, det är klart att man ställs inför sådana känslor vid situationer liknande din. Men samtidigt så kan man ju inte tänka så. Man måste ju få göra det man tycker om, och det som gör en glad, och man mår ju bra av intresset för inredning. :)

2009-07-15 @ 09:13:37
URL: http://katjat.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Visst kan det kännas ytligt ibland när man stannar upp och tänker efter hur andra kan ha det. Jag försöker "göra rätt" för mig i alla fall. Varje gång jag passerar Frälsningsarméns bössa så lägger jag i en slant. Det är en droppe i havet men det gör att jag mår bättre.

Ha det gott.

2009-07-15 @ 09:28:26
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: Ingmarie

Inte känner jag mig ytlig,men skäms en smula över att jag ibland klagar på BAGATELLER!Som t.ex att taket i rummet aldrig blir målat...vadå? Vi har ju ett tak i alla fall!Ha det fortsatt alldeles underbart

.....jag tror inte du är ett enda dugg ytlig heller!

2009-07-15 @ 10:00:19
URL: http://frujacobsen.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja lite ytlig känner jag mej allt i bland när man ser de som har det dåligt, men som sagt jag mår bra av det och det är viktigt:) Ha det bra, kramar emmsan

2009-07-15 @ 17:02:24
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Monika

Tänkvärda ord. Visst kan man känna sig gräsligt ytlig ibland, som när man utbrister att man inte har något att ta på sig trots att klädstången i garderoben bågnar av tyngden från alla kläder..! Mitt råd är då att göra något för någon annan. Skänk pengar eller kläder till fattiga så gör man något gott av sitt ytliga problem. :-) Kram!

2009-07-15 @ 17:30:37
URL: http://monnetankar.blogspot.com
Postat av: Therése

Ja, jag undrar egentligen hur många kundvagnar mitt hem skulle bli totalt?!!

Mycket onödig skit man samlar på sig!

Och man borde nog tänka sig för lite innan man klagar över att man inte kan köpa den dyra soffan just nu osv...

Inget man kanske går här hemma och funderar på, men det blir ju lite mer verkligt när man ser det öga mot öga kan jag tänka mig!Ha det nu fortsatt trevligt på er resa!

Kram Therése

2009-07-15 @ 19:56:43
URL: http://idafiliphugo.blogg.se/
Postat av: Telluselle

Det beror kanske på varför man lägger ned pengar och tid på inredning - gör man det för att må bra enligt Feng Shui t ex, skapar vi ju något gott :) Själv kör jag med tesen - en in, en ut. Alltså blir det inga SAMLINGAR hemma hos mig.

Fridens,

/Alexandra

2009-07-15 @ 23:20:38
URL: http://telluselle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0