mini makeover i Hollywood

Här bodde vi juli månad tillsammans med goa hunden och katterna :) Jag hade ju redan varit ifrån inredning ett tag och det kliade lite i fingrarna...det blev en liten mini makeover av boet.....Här ser vi före bilderna...man får titta nog så man upptäcker skillnaden sen ..hm Förstod efteråt att vi inte tagit tillräckligt med bilder för att se skillnaden så bra.... ja ja...Hunden har sin plats invid bardisken brevid soffan....Sovrummet före...sängen är katten Sierras bästa plats :)Hunden följde gärna med mig runt i hemmet och gottar sig nu på golvet, där hon sov på nätterna...underbar hund som jag saknar..... :(

jag vågade mig inte på att flytta på vägghängda saker.....

Men efter det att möblerna flyttat runt litegranna så blev reslutatet så här:
Soffan ställdes i vinkel och hunden fick ett litet krypin bakom soffan istället...till vänster om soffan hamnade lagerhyllan som stod brevid Tvn förut. Barstolen från sovrummet fick flytta ut till bardisken (dettta blev bästa platsen att hänga och vara sällskap till den som lagar mat samtidigt som man kan hålla ett öga på både hunden och tvn....) Katterna fick sin plats vid fönstret...så fick djuren varsin sida om soffan....Här syns en skymt av hundplatsen bakom soffan, där hon funnit sig tillrätta...nu är bordet dessutom dukat för ägarna att komma hem....vi hade lagat middag. Givetvis så blev dom varmt välkomna av glatt ylande!Alla Dvds är nu samlade i trälådor som fanns lite här och där i lägenheten, fåtöljen har flyttats invid väggen och blivit en liten läshörna samtidigt som den står vänd mot soffan, behövs mer Tv platser kan den ju bara flyttas ut....man behöver inte möblera hela sitt hem runt TVn tycker jag :)
När höga lagerhyllan kom bort kändes rummet mera öppet och större....Sängen fick också stå på snedden och vips kändes det som att det var ett större sovrum :)Filmdirektörs stolen från TV rummet fick flytta in hit istället eftersom färgen stämde så bra här :)

ja, det var en liten min makeover det eftersom jag inte kunde hålla mig ifrån att möblera på hela sommaren...hehe Jag hoppas att dom trivs :)

Follow alltidinredning

Kommentarer
Postat av: Elena

Jag tycker man ser skillnad och det blev fint! Det är roligt att möblera om och ändra lite här och där. Det behövs ibland.Jaa, jag vill gärna ha din hjälp. Vad är din mail?

Jag kanske kan maila lite bilder på min längehet och skriva om vad jag tycker om och så, så får du jättegärna komma med några nya ideér och förslag. Om du har tid så klart! För just nu börjar jag känna att jag inte vet vart jag ska börja.

2009-10-17 @ 14:49:20
URL: http://ellisono.blogg.sen
Postat av: x-blog

Fint det blev!

Kanske du vill komma och passa vår katt oxå ett tag... ?! ;)

2009-10-17 @ 21:41:02
URL: http://x-handarbete-pyssel.blogspot.com
Postat av: Anonym

Helloo , Haft en bra kväll ? :)

2009-10-17 @ 22:42:56
URL: http://fotoblixt.blogg.se/
Postat av: Petra

najs! hoppas helgen varit bra, kikade bara in en sväng här kram

2009-10-18 @ 09:38:27
URL: http://inredningstokig.blogg.se/
Postat av: Natasha

Eller hur? Fint! Ha en fortsatt trevlig helg!

2009-10-18 @ 13:05:22
URL: http://www.natashasblogg.se/
Postat av: Hanna

Haha va roligt, hoppas att de uppskattades;) Ha en fin vecka!

2009-10-18 @ 16:45:30
URL: http://greenrealm.se/blogg
Postat av: B E X

sv; okej!

2009-10-18 @ 21:01:10
URL: http://srebecca.blogg.se/
Postat av: Bettan

jo helgen har varit helt fantastisk rolig:)

Hur har din helg varit då??

2009-10-18 @ 21:14:42
URL: http://busbettan.blogg.se/
Postat av: fru Sätterlund

Ibland räcker det med en ommöblering för att det ska kännas helt nytt :) Det ser bra ut!Ha det gott,

Kram Therese

2009-10-18 @ 21:23:17
URL: http://tesbrandt.blogspot.com
Postat av: Anne

Haha du vågade göra om!!! Blev bättre helt klart. Ja vi får nog spara lite först till LA-resan hihi. Och 8-åringen behöver få 1-2 år till på sig tycker jag. Men dom kommer att älska det, I know...Kram Anne

2009-10-18 @ 21:51:07
URL: http://stjarnorochchampagne.blogspot.com
Postat av: Lisa

Hejsan :) Tycker du det är roligt med look a likes bor de du slänga ett öga på min blogg! Nya look a like-par titt som tätt och du kan även skicka in bild på dig själv till min mail så ska jag hitta din alldeles egna look a like :) Välkomen!

2009-10-19 @ 10:00:07
URL: http://findmytwin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0